Steigerplanken

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Steigerplanken

Steigerplanken van hoge kwaliteit koopt u bij een van de grootste leveranciers van Nederland! Nieuwe, verse steigerplanken zijn bij Douglashoutgroothandel verkrijgbaar in diverse lengtes. Ook hebben we gebruikte "Old Look" steigerplanken, gedroogde steigerplanken en zwarte steigerplanken in voorraad. Alle steigerplanken zijn zeer scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.

Nieuwe steigerplanken

Nieuwe steigerplanken zijn vers en niet kunstmatig gedroogd. De steigerplanken zijn fijnbezaagd, dus zijn makkelijk op te schuren naar een glad eindresultaat. Deze steigerplanken zijn uitermate geschikt als schutting, buitenmeubelen, vlonders, bekisting en andere toepassingen. 
Voor het binnengebruik in uw interieur is het raadzaam de steigerplanken eerst een aantal dagen of weken luchtig te laten drogen. Bij direct gebruik van verse nieuwe steigerplanken kan er nog een lichte krimp optreden.

Gedroogde steigerplanken

U kunt ook kiezen voor gedroogde steigerplanken. Deze steigerplanken zijn kunstmatig gedroogd in een droogkamer gedroogd tot 18%. Het voordeel van gedroogde steigerplanken is dat u er meteen mee aan de slag kunt en bijna geen werking meer optreedt. Dit kan nog steeds door temperatuurverschillen (warm/koud). Leg de steigerplanken indien mogelijk eerst een aantal dagen op de temperatuur waar ze verwerkt worden.

Zwarte steigerplanken

Zwarte steigerplanken zijn de laatste jaren erg in trek. Daarom heeft Douglashoutgroothandel ook zwart geïmpregneerde steigerplanken in het assortiment! Voor veel doeleinden te gebruiken zoals steigerhouten afwerkingen van tuinhuizen, veranda's, tuinmeubels, potdekselplanken, steigerhouten bloembakken en er zijn veel meer mogelijkheden. Doordat het steigerhout zwart geïmpregneerd is en niet gespoten is, blijft de houtnerf en de uitstraling van de steigerplank nog licht zichtbaar.

Bestel Steigerplanken bij Douglashoutgroothandel

Heeft u vragen over de toepassingen van steigerplanken in combinatie met uw Douglas bouwwerk? Neemt u gerust contact met ons op voor overleg. Er zijn veel mogelijkheden met deze veelzijdige steigerplanken. Online bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. U heeft de keuze om uw bestelling steigerplanken met toebehoren zelf bij ons op te halen of het laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst.