Stalen deuren en ramen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Stalen deuren en ramen

Stalen deuren en ramen zijn een nieuwe trend! Daarom heeft Douglashoutgroothandel een divers assortiment aan stalen deuren en ramen in het assortiment. De stalen deuren en stalen ramen zijn vast of openklapbaar verkrijgbaar. Pas deze prachtige ramen toe in uw woning, of houten bijgebouw van Douglas hout. Onze stalen deuren en ramen zijn geproduceerd van thermisch verzinkt staal en daarna zwart gepoedercoat. De bevestigingsgaten zijn voor behandeling al aangebracht in het kader, dit voorkomt roestvorming. De openklapbare ramen zijn voorzien van tochtstrips en een vergrendeling.
De stalen ramen, verkrijgbaar in vierkant rond, zijn voorzien van dubbel glas. De stalen deuren zijn voorzien van 8 mm gehard veiligheidsglas.

Stalen deuren koopt u bij Douglashoutgroothandel

Deze prachtige stalen schuifdeuren gebruikt u in uw woning of voor uw houten buitenverblijf. Deze stalen deuren worden ook wel Loftdeuren genoemd. Ze zijn volledig gemaakt van thermisch verzinkt staal en afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het 8 mm gehard veiligheidsglas is voorgemonteerd. De deuren worden inclusief de handgreep geleverd, maar ZONDER HET SCHUIFDEURBESLAG. Deze zijn in meerdere varianten verkrijgbaar en zijn los bij te bestellen.