Veelgestelde vragen

 

Leveren jullie ook aan particulieren?

Jazeker. Als groothandel leveren we aan zakelijke vaste afnemers, maar ook particuliere klanten zijn hartelijk welkom.

Zagen jullie planken op maat?

Nee, wij zagen geen planken op maat. Ook schuren en schaven wij geen planken op verzoek.

Kunnen wij Douglashout afhalen of bekijken?

U bent van harte welkom op onze locatie in Achterberg om ons hout te komen bekijken, uit te kiezen of op te halen. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op zaterdagochtend is dit mogelijk van 9.00 tot 12.00 uur.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen in heel Nederland en België tegen vaste tarieven, afhankelijk van de materialen die u besteld, maar ook uw postcode. Door het gewenste materiaal in de winkelwagen te plaatsen en uw postcode in te voeren bij 'verzendkosten berekenen' ziet u de bezorgkosten voor uw bestelling. Bij orders vanaf € 950,- ex. BTW leveren wij gratis binnen Nederland.

Wat zijn de levertijden?

Als u maandag voor 8.00 uur bestelt, heeft u de bestelde materialen meestal dezelfde week nog in huis. Besteld u na maandag 8.00 uur, dan kunt u de levering de week erop verwachten.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Kan ik bij levering betalen?

U kunt aan onze chauffeur betalen bij levering. Hiervoor rekenen wij wel €15,00 rembourskosten. U kunt naar keuze met PIN of gepast contant betalen.

Bieden jullie korting op grote orders?

Wij bieden onze producten aan met staffelprijzen. Indien u meer nodig heeft dan de hoogste staffel, staat er bij het product een aantal vermeld vanaf wanneer u een offerte aan kunt vragen. Bent u een zakelijke afnemer die wekelijks, of regelmatig onze materialen nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op.