Over Douglasgroothandel

Douglasgroothandel.nl, onderdeel van De Jong Handelsonderneming BV, is specialist in Douglashout voor allerlei toepassingen en alle bijpassende benodigdheden zoals beits, verf en bevestigingsmaterialen. Wij leveren zowel aan particulieren die slechts enkele planken nodig hebben, als aan ondernemers of bedrijven met orders van honderden stuks. Iedereen kan dus profiteren van onze mooie kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Dat is waar wij voor staan.

Wij hebben alle materialen, tenzij maatwerk of anders vermeld, op voorraad op onze eigen locatie in Achterberg. Dagelijks vertrekken vanaf hier onze eigen vrachtauto’s en externe transporteurs om ons douglashout en andere materialen af te leveren in heel Nederland en België.

Ons doel is om u binnen enkele werkdagen een volledig pakket aan bouwmaterialen te leveren van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Daarnaast bieden we graag extra service. U kunt onze materialen ook op locatie komen bekijken. We geven u graag uitleg over onze producten, zodat u de juiste keuzes voor uw project kunt maken.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.