Plaatmateriaal

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Plaatmateriaal

Plaatmateriaal van de beste kwaliteit koopt u bij Douglashoutgroothandel! De meest gebruikte plaatmaterialen kunnen wij u uit voorraad leveren zoals OSB plaat 18mm, Underlayment plaat 18mm, Spaanplaat en Betonplex 18mm. Het scherp geprijsde plaatmateriaal van Douglashoutgroothandel is uitsluitend van A-kwaliteit en komt van leveranciers met een betrouwbare achtergrond.

OSB plaat 18mm

Osb plaat wordt geproduceerd uit Europees naaldhout. Deze osb plaat in klasse 3 is voor veel toepassingen geschikt, zoals voor vloeren, wanden, daken en afscheidingen.

Betonplex 18mm

Betonplex 18mm plaat is geschikt voor gebruik in de bouw met minder esthetische eisen, zoals voor betonbekistingen die niet in het zicht zijn. Deze Chinese Polulieren Betonplex plaat is bijna glad met kans op oneffenheden. 

Spaanplaat 18mm

Spaanplaat 18mm van Douglashoutgroothandel is geschikt voor gebruik binnenshuis zoals voor badkamermeubels, vloeren en daken maar ook voor betonbekisting. Deze groene, vochtwerende spaanplaat wordt gemaakt van zaagsel, spaanders hout en een vochtbestendig bindmiddel, meestal een kunsthars. 

Underlayment plaat 18mm

Underlayment plaat 18mm is een multiplex plaat die breed inzetbaar is voor veel constructieve toepassingen zoals voor vloeren, wanden en daken. Deze Braziliaans Underlayment multiplex platen zijn afkomstig uit speciaal daarvoor aangelegde plantages.

Heeft u vragen over ons plaatmateriaal? Neem gerust contact met ons op voor overleg.