Tuindeuren

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Tuindeuren

Tuindeuren in diverse kleuren en afmetingen koopt u bij Douglashoutgroothandel! Onze tuindeuren worden standaard compleet geleverd inclusief een RVS slot en cilinder met sleutels. Al onze kwalitatieve tuindeuren zijn voorzien van een verzinkt stalen frame en verstelbare scharnieren. Wij adviseren deze stevige tuindeuren altijd te monteren tussen palen van 8.5 x 8.5 cm of dikker.
Doordat het slot nog niet in de tuindeur is gemonteerd, kunt u nog de keuze maken of u de deur rechtsdraaiend of linksdraaiend wil maken. 

Poortdeuren 

Poortdeuren van Douglashoutgroothandel zijn verkrijgbaar in zwart gespoten naaldhout of blank douglas hout. De structuur van de poortdeuren is glad geschaafd met afgeronde hoeken. Bestel bij de poortdeuren ook direct 2 of 3 plaatduimen mee en een stalen poortframe om uw pakket compleet te maken. 

Tuinpoort

Bent u op zoek naar een goede tuinpoort voor uw tuin? Bij Douglashoutgroothandel bent u aan het goede adres voor verschillende afmetingen tuinpoorten. Een tuinpoort is een goede manier om uw tuin op een veilige en praktische manier af te sluiten. Tuinpoorten worden geleverd inclusief een RVS slot en cilinder met sleutels. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!