Douglas schutting

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Douglas schutting

Voor alle materialen voor uw Douglas schutting bent u bij Douglashoutgroothandel aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor verschillende afmetingen Douglas tuinschermen en Douglas trellisschermen. Ook leveren wij schuttingpalen van Douglashout, Geïmpregneerd hout en het zeer duurzame Azobe hardhout. Maak uw bestelling verder compleet met de nodige bevestigingsmaterialen, zodat u direct met uw Douglas schutting aan de slag kunt! 

Hout beton schutting

Een Hout Beton Schutting is een robuuste tuinafscheiding met een lange levensduur. De betonpalen met diamantkop en betonnen onderplaten kunt u combineren met diverse Douglas tuinschermen. 
Een Hout Beton Schutting is zeer geschikt als tuinafscheiding. De Douglas schutting is duurzaam en geeft ook veel privacy, omdat deze bijna zichtdicht is. De betonpalen hebben in de grond een zeer lange levensduur en het Douglas tuinscherm heeft geen grondcontact omdat deze op een betonnen onderplaat geplaatst wordt. Hierdoor kan het Douglas tuinscherm geen vocht aantrekken en gaat uw schutting langer mee.

Inspiratie nodig voor uw schutting van Douglas?

Heeft u vragen of heeft u tips nodig voor het maken van uw schutting van Douglas hout? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Er zijn veel mogelijkheden voor het maken van uw Douglas schutting. De materialen voor uw Douglas schutting zijn bij Douglashoutgroothandel scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. U kunt uw bestelling naar keuze bij ons afhalen op onze locatie in Achterberg of bij u thuis laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst.