Douglas deuren en ramen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Douglas deuren en ramen

Het maken van een veranda, schuur of overkapping is voor veel mensen goed te doen. Het maken van een Douglas raam en/of deur vereist meer vakkennis. Daarom heeft Douglashoutgroothandel diverse Douglas deuren en ramen kant en klaar in het assortiment. Uw overkapping, berging, schuur of tuinhuis maakt u gemakkelijk compleet met een kant en klare Douglas deur, raam, of dubbele deur. De Douglas deuren en ramen zijn gemaakt van geschaafd Douglashout en verkrijgbaar met enkel glas of dubbel glas. U heeft de keuze uit Douglas uitzetramen, draairamen, glasdeuren, dichte deuren, maar ook enkele en dubbele deuren. De Douglas glasdeuren worden standaard geleverd inclusief het beslag en het cilinderslot. De dichte opgeklampte Douglas deuren zijn standaard zonder beslag, maar losse beslagsets zijn ook leverbaar bij Douglashoutgroothandel. De dichte Douglas deuren zijn ook te gebruiken als solide poortdeur of tuindeur.

Douglas tuindeur

Douglas tuindeuren schaft u eveneens aan bij Douglasgroothandel. De geschaafde Douglas tuindeuren kunnen zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend gemonteerd worden en zijn naar buiten draaiend verkrijgbaar.

Bestel Douglas deuren en ramen bij Douglashoutgroothandel

Heeft u vragen over de toepassingen van de Douglas deuren en ramen? Neemt u gerust contact met ons op voor overleg. Er zijn veel mogelijkheden voor uw schuur, tuinhuis of overkapping. Online bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. U heeft de keuze om uw bestelling Douglas deuren en ramen zelf bij ons op te halen of het laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst.