EPDM Dakbedekking

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
EPDM Dakbedekking

EPDM Dakbedekking koopt u bij Douglashoutgroothandel! EPDM Dakbedekking is geschikt voor alle platte daken of licht hellende daken. Het kan gebruikt worden bij zowel nieuwbouw als ook verbouw. Ook is EPDM dakbedekking toe te passen op bestaande bimuteuze dakbedekking. Omdat EPDM dakbedekking ook worteldoorgroei bestendig is, is deze dakbedekking ook toe te passen onder serum daken of groene daken. Het is in de tuin zelfs toe te passen als bodem voor uw vijver.
EPDM is een hoogwaardig synthetisch product met een levensverwachting van minimaal 50 jaar. EPDM dakbedekking is 100% UV bestendig, blijvend elastisch en 100% waterdicht! Bovendien is het goed recycle-baar en is het onderhoudsarm. 

EPDM Folie

De EPDM folie die Douglashoutgroothandel in het assortiment heeft is geschikt voor professional en hobbyist. De pakketten die wij aanbieden zijn compleet met de gewenste lengte EPDM folie, beschrijving, en 2 verschillende soorten lijm. Op deze manier kunt u de EPDM Folie gemakkelijk aanbrengen volgens de handleiding.

Wat is de inhoud van het pakket EPDM dakbedekking?

- 1,14 mm EPDM folie in de gewenste afmeting
- T3700 bodemlijm
- T2000 rand- en opstandenlijm
- Nederlandstalige handleiding

De overige toebehoren zoals een hemelwaterafvoer, EPDM kit en daktrims kunnen los besteld worden op Douglashoutgroothandel. Heeft u vragen over wat u precies bestellen moet in uw situatie? Neem gerust contact moet ons op voor overleg.