Dakshingles

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 54,50
Dakshingles

Bent u op zoek naar goedkope dakshingles? Bij Douglashoutgroothandel zijn dakshingles leverbaar in de 5 meest gangbare kleuren. Dakshingles zijn geschikt voor schuine daken van minimaal 15 graden en hebben veel voordelen:

  • Goedkope dakbedekking
  • Makkellijk te bevestigen en flexibel
  • U komt altijd uit met dakshingels
  • Zijn snel leverbaar in handzame verpakkingen van 3m2

Dakshingles zijn alleen te gebruiken op schuine daken van minimaal 15 graden. Ze zijn leverbaar in de kleuren Zwart, Rood, Bruin, Groen en Blauw. Dakshingles zijn zeer gewild omdat ze eenvoudig zijn aan te brengen zijn en voordeliger zijn per m2 ten opzichte van andere dakbedekkingen. Bevestig uw dakshingles met asfaltnagels, ook wel asfaltspijkers genoemd in de rugstrook. Op deze manier komen de spijkers nooit in het zicht. Leg de shingles in half steens verband. U begint altijd onderaan het dak en zo werkt u naar boven. Voor de nok kunt u nokshingels op maat knippen. 

Daksingels

Daksingels zijn een duurzame dakbedekking die goed bestand is tegen vorst, hitte, of sterke wind. Daarnaast zijn daksingels goedkoop en ook nog eens geluid isolerend! Daksingels zijn een goede dakbedekking voor uw blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur. Regelmatig worden daksingels ook op woningen toegepast.
De daksingels zijn recht afgewerkt en zijn leverbaar in de kleuren Zwart, Rood, Bruin, Blauw en Groen. Met dakshingles komt u altijd goed uit, ze zijn makkelijk op maat te snijden met een stanleymes. Met 4  asfaltnagels per singel kunt u de daksingels bevestigen. Met Bitumenkit kunt u de zijkanten en hoeken van de dakshingles afwerken.  
Met 1 pak daksingels kunt u 3 m2 dak bedekken. Bestel asfaltnagels en Bitumenkit direct mee met uw bestelling!

Let op, voor het gebruik van daksingels is de minimale dakhelling 15 graden. Werk bij het monteren van de daksingels altijd van onder naar boven. Begin met een omgekeerde singel als beginstrook.

Heeft u vragen over het bestellen of het gebruik van dakshingles? Neem gerust contact met ons op voor overleg!